A specialty kávé egyre nagyobb népszerűségnek örvend nemcsak nyugaton, hanem hazánkban is. Az újonnan nyitott kávézók polcain már nem a hagyományos, sötét pörkölésű kávékat láthatjuk, hanem a világos pörkölésű specialty kávét. A specialty kávé esetén, a világos pörkölés miatt, az adott kávé ízjegyei sokkal jobban érződnek. Gyakran citrusos, csokis vagy bogyós gyümölcsöt fedezhetünk fel bennük, de előfordul még merőben meglepő ízvilág, mint például a paradicsom is.

Egy tökéletesen specialty kávé elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a megfelelő őrlő, a kávégép és némi szaktudás. Az eszközök beszerzése és a tudás megszerzése elég jelentős összeg, de van egy másik út is, ami egyszerűbb és gyorsabb, mégpedig a Nespresso® kompatibilis specialty kávékapszula. Egy gombnyomással kávéházi élményt tud varázsolni a lakásba. A Supreme Delight kávékapszulák környezetbarátok, mivel nem műanyagból, hanem alumíniumból készülnek.

A Nespresso® kompatibilis kávékapszuláinkat a részletekre odafigyelve, kisadagokban pörköljük, a legoptimálisabb ízjegyek érdekében. A kapszulák töltése igen nehéz feladat, ha tökéletes precizitást igényel a kávé pörkölése és pihentetése. Ha a pörkölés vagy a pihentetés nem tökéletes, a víz nem folyik át megfelelő módon a kapszulán, így az ízhatás alulmarad az elvárttól.

A Supreme Delight Nespresso® kompatibilis specialty kávékapszula nagyszerű lehetöség, hogy bárki belecsöppenjen egy gombnyomás segítségével a specialty világba. Kávéinkban felfedezheted a termőterület, fajta és feldolgozás ízjegyeit és karakterisztikáját. /A kapszulák színe a kávé fajták szerint változó./

Nespresso® kompatibilis specialty kávékapszula

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. A Discovery Bliss Kft. független cég, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.